Spegelglas

Vi tillverkar och installerar spegelglas i ditt hem!

Våra spegelglas

Spegelglas är en typ av glas som har en tunn metallbeläggning på ena sidan. Beläggningen består vanligtvis av aluminium och skapar en reflekterande yta på glaset, vilket gör det möjligt att använda det som en spegel. Den reflekterande ytan kan vara antingen en välvning eller plan beroende på applikationen.

Spegelglas används ofta i inredning och arkitektur, såsom speglar, garderobsdörrar, dörrar till skåp och insynsskyddade fönster. Det finns också specialiserade spegelglas med avancerade funktioner, såsom ljud- och värmeisolerande egenskaper.

Det finns även spegelglas som kan användas som insynsskyddade fönster och liknande. Detta genom att man endast ser igenom glaset på ena sidan och andra sidan är reflekterande som en spegel. Det krävs dock att den sidan som endast ska se en reflektion är ljusare än den sidan där glaset ska vara transparent. 

Vi hjälper till att tillverka och installera eller byta ut befintligt spegelglas mot nytt kvalitativt spegelglas. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att tillverka måttanpassade spegelglas, helt utifrån kundens behov. Vid byte av spegelglas är det alltid bäst att kontakta erfarna glasmästare som ser till att allt blir gjort på rätt sätt. Kontakta oss för mer information!

Glasmästeri glas badrum