Inredningsglas

Vi kan bland annat hjälpa dig med stänkskydd i kök, duschväggar i badrum, spegeldörrar på garderob eller glasräcke till trappan

Inredningsglas i Skåne

Glas är ett vackert material som kan användas på många sätt för att sätta en personlig prägel i hemmet. På M.T Glasmästeri AB kan vi bland annat hjälpa dig med stänkskydd i kök, duschväggar i badrum, spegeldörrar på garderob eller glasräcke till trappan. Om glaset skadas kan det repareras på olika sätt beroende på typen av skada. Mindre repor kan poleras bort medan större skador kan kräva att glaset byts ut.

Ett av de mest uppenbara fördelarna med att använda glas i heminredningen är att det skapar en illusion av rymd och ljus. Genom att använda glas i dörrar, fönster och rumsavdelare kan man öppna upp rummet och skapa en luftigare känsla. Glas fungerar bra i våtrum så som kök och badrum. 

Härdat glas

Härdat glas är glas som har genomgått en speciell upphettning och snabb nedkylning för att öka dess hållbarhet. Detta glas är fem gånger starkare än vanligt glas och tål högre påfrestningar utan att krossas. Härdat glas kan med fördel användas i hemmet, i duschdörrar, glasväggar och andra situationer där det finns en högre risk för att glaset kan spricka.

Glas i Skåne