Glasmästeri Lund -
Vi kan glas!

Utför arbete även över hela Skåne

Idag erbjuder vi våra tjänster även i Lund, vi har en stor samling med nöjda kunder och flera aktörer över hela Skåne.

MT Glasmästeri hjälper er med glasarbete:

  • Spegelglas
  • Inredningsglas
  • Butiksrutor
  • Alla typer av fönsterglas

Vilka är MT Glasmästeri

Vi startade MT Glasmästeri AB år 1980, vi har sedan dess varit ett litet familjeägt företag med hög service – något vi fortsätter att leva upp till och leverera kvalité!
 
Glasmästeriet har sin verkstad på Järnyxegatan 9 på Fosie, ett industriområde i Malmö. Under lång tid har vi utfört marginellt arbeten inom Malmö, idag finns våra kunder över hela Skåne , vi har kunder i områden och städer som som t.ex, Lund, Trelleborg, Vellinge, Höllviken, Staffanstorp och Svedala i söder men även Eslöv, Lomma, Landskrona och Helsingborg i norra Skåne. Vi är tillgängliga för hela Skåne.

Christopher som idag driver företaget, har flera års erfarenhet inom glasmästeri, och samtidigt håller sig uppdatering kring senaste tekniken inom olika typer av glasarbeten.

 

Glas i Skåne
Glasmästeri glas badrum

Nöjda kunder

Senaste tekniken och duktig glasmästeri Lund.

Vi har ett huvudmål – att alltid förse dig som kund med kvalité och höja din nöjdhet. Vi vill helt enkelt att du ska vara nöjd, så pass nöjd att vi skapar ett långsiktigt samarbete eller relation. Har du en ide eller ett problem som behöver lösas, tveka inte att höra av dig till oss – du kan lita på oss! 

Med vår långa erfarenhet inom branschen hittar vi alltid nya och kreativa lösningar inom glasmästeri.För referenser inom bland annat Lund, se bilder på tidigare jobb i galleriet eller titta in på vår sida på Facebook

Kontakt

Boka in oss i Lund:
Tel: 040966710

Mail: